Pojavio se u preko 100 priloga
0

Otkriven identitet misterioznog buce sa TV-a

Sarajevo-x.com
Misteriozni buco, zvijezda brojnih britanskih TV-kuća, pojavio se na televiziji više od 100 puta ove godine. Mnogi su se pitali ko je taj čovjek i kako je moguće da se uvijek pojavi upravo na mjestu događaja. Otkriveno je da se 42-godišnjak zove Paul Yarrow, da je iz južnog Londona i da ima jednostavnu misiju: pojavljivati se nepozvan na televiziji što je češće moguće.

Kako javlja Mail Online, Yarrow je sin pilota borbenih aviona, a ovaj Britanac koji je postao online-senzacija sa nevjerovatnom skromnošću kaže: "Sve što trebate je gledati vijesti i koristiti zdravi razum da biste znali gdje će kamere biti".

Njegova televizijska "karijera" počela je serijom pojavljivanja na raznim kanalima prošlog oktobra kada je lider Britanske nacionalne stranke, Nick Griffin, pozvan da se pojavi u BBC-evoj emisiji "Question Time".

Hiljade demonstranata okupilo se ispred BBC-jevog centra u zapadnom Londonu, a tu je bio i Yarrow u pohabanom džemperu, odlučan u želji da se pojavi na televiziji.

Njegova pojavljivanja ispred kamera pomno su smišljena da bi se skrenula pažnja na činjenicu da na televiziji ima previše lijepih ljudi. Ljudi koji vode televizijsku politiku ne oklijevaju kada u eter treba staviti zgodnu plavušu, ali moraju dobro promisliti ako je to debeli muškarac u zgužvanom džemperu, koji vidno ćelavi.

"To je ozbiljan problem, ali pokušavam objasniti ljudima da su to što jesu. Ja sam obična osoba sa ulice", rekao je Yarrow. "Ja ovo ne radim da bih bio smiješan. Vrlo sam ozbiljna osoba, ali izgledam poprilično ofucano, što je nekim ljudima smiješno".

Svoj identitet do sada je držao tajnim, ali ga je odlučio otkriti kad se na televiziji pojavio jubilarni stoti put.