Dosta vam je neukusnih jela?
0

Osvojite kuhara na božićnoj aukciji

Sarajevo-x.com
Jedan od najpoznatijih britanskih kuhara odlučio je ponuditi sebe na aukciji na eBayu, a osoba koja ponudi najveći iznos imat će tu čast da joj David Duverger lično kod kuće spremi obrok za Božić.

Kuhar ekskluzivnog restorana Papillon na jugozapadu Londona ima 32 godine i prethodno je radio u Francuskoj, odakle i dolazi. Za Božić će sretnom i bogatom ponuđaču iz bilo kojeg dijela Britanije doći doma i kuhati tradicionalne francuske obroke za osam osoba, saznaje Telegraph.

Nakon kanapea i šampanjca, uslijedit će obroci od kojih polazi voda na usta, a piletina koju će pripremiti dolazi upravo iz Francuske, iz mjesta Bresse za koje stručnjaci tvrde da se baš tamo uzgaja najukusnija piletina.

Za desert će napraviti tradicionalni francuski božićni kolač Buche de Noel.

David će u kuću pobjednika stići na dan Božića rano ujutro, te servirati ručak u 13 sati, a nada se da će se moći snaći bez obzira na veličinu kuhinje.

Ponuđena cijena za njegove usluge počinje od 800 funti (oko 955 eura), a sav prihod namijenjen je humanitarnoj organizaciji "Djeca s leukemijom". Aukcija počinje u nedjelju i trajat će deset dana. Može se naći na eBayu ako pretražujete "chef Christmas lunch".