Bizarno
0

Ostavila muža zbog krokodila

Sarajevo-x.com
Kada je bivši suprug Vicki Lowing (52) shvatio da je njegov brak u krizi, rekao je: ja ili krokodil. Majka njegovog djeteta u tom trenutku izabrala je ovog neobičnog kućnog ljubimca i kaže da se nije pokajala.

Krokodila nazvanog Johnie posljednjih 13 mjeseci poput djeteta razmazila je ova Australka, koja kaže da uživa dok joj Johnie sjedi na krilu pred TV-om, ali i kad krokodil spava u krevetu njenog sina, kad on nije tu.

Reptil joj je, tvrdi, kao dijete i kad je došla u situaciju da bira između bivšeg supruga Grega i njega, nije joj trebalo mnogo vremena da se odluči.

Lowingova godinama brine o bolesnim i napuštenim životinjama, a Johnieja joj je neko ostavio pred vratima doma 1996. godine, piše Daily Mail.

"Muževi mogu brinuti o sebi, krokodili ne mogu. Ne znaju skuhati jelo", objašnjava svoju odluku Vicki. "Čim bih počela govoriti Johnieju, moj muž bi se naljutio i počeli bi problemi. Samo smo se svađali. Bilo je mnogo tenzija u kući."

Sada kad je ostala sama sa sinom Australka priča kako krokodil normalno šeta po njenoj kući i druži se sa ostalim životinjama.