Zanimljivosti
19

Arianna Huffington prodaje krevet za telefone i knjigu za njihovo uspavljivanje

Klix.ba
Osnivačica Huffington Posta Arianna Huffington prije nekoliko mjeseci je odstupila s funkcije na portalu i odlučila se posvetiti svom startupu Thrive Golbal. Na stranici koju je pokrenula ove sedmice postoji online prodavnica s prilično neobičnim proizvodima.

Na stranici je moguće kupiti razne proizvode za brigu o sebi, između ostalog i jastuke za 99 dolara (181 KM) i 88 dolara (161 KM). Također, za brižne roditelje tu su kolijevke koje stimuliraju spavanje. Svi znamo da je bebama potreban kvalitetan san, ali činjenica je da se mogu naspavati i bez kolijevke koja košta 1.169 dolara (2.122 KM).

Još jedan neobičan proizvod koji je moguće kupiti na stranici jeste krevet namijenjen za spavanje pametnih telefona. Na krevet sa satenskim madracem može stati deset telefona, a cilj je da ga korisnik odvoji od sebe tokom spavanja. Krevet telefonima omogućava i punjenje tokom "odmora".

"Osiguravajući telefonima krevet izvan naše spavaće sobe dobit ćemo kvalitetan san i probudit ćemo se napunjenih energija", stoji na stranici.

I to nije sve. Ukoliko imate problem s "uspavljivanjem" svog telefona, kupite knjigu Goodnight Smartphone koja će riješiti vaš problem. Napisala ju je upravo Arianna Huffington.