Zanimljivosti
4

Norvežanin uputio žalbu IKEA-a nakon što mu se testis zaglavio u stolici

Klix.ba
Claus Jorstad iz Norveške kupio je Marius stolicu iz IKEA-e koja mu služi kao pomagalo za kupanje. No, nije ni slutio da će mu stolica zadati mnogo boli kada mu se testis zaglavio u njoj.

Stolica ima mnogo rupa, a Claus je koristio nakon povrede koljena. Kada mu se testis zaglavio počeo se preznojavati, a potom i drhtati od zime jer je toliko dugo bio "zarobljen" da je potrošio svu toplu vodu.

"Nisam se mogao pomjeriti. Razmišljao sam kako da izađem. Nakon mnogobrojnih bolnih pokušaja shvatio sam da nemam pojma šta da uradim. Voda je postala hladna, hladnija od osmijeha moje punice kada sam joj ženio kćerku", našalio se Claus.

Upravo hladna voda mu je i pomogla. Da se to nije dogodilo, razmišljao je da upali fen kako bi se zagrijao, što bi vjerovatno bilo kobno jer je voda tekla.

"Posegnuo sam ka fenu i tada sam shvatio da se oslobodio. Bio sam slobodan", kazao je.

Njegov komentar postao je hit na društvenim mrežama, a posebno su se nasmijali i radnici IKEA-e koji su morali poruke prenijeti šefu. Pošto Šveđani ne vole direktne opise genitalija, svoju muževnost nazvao je skiper i dva mornara. Osim što se požalio na incident zatražio je i da stolice proizvode u crnoj i bijeloj boji, a ne samo crvenoj.

IKEA mu je odgovorila da sljedeći put obuče adekvatnu opremu za kupanje prije nego sjedne na stolicu. S obzirom na to da je Claus slao i sve fotografije nakon incidenta poslao je i novu na kojoj je pokazao da je poslušao njihov savjeti i stavio komad odjeće na vrh stolice kako mu se tako nešto više ne bi dogodilo.