Uspješna Ruskinja
0

Nakon naslovnice Playboya na stolicu u parlamentu

Sarajevo-x.com
Ruskinja Maria Kozhevnikova koja je krasila naslovnicu Playboya, nakon izbora će sjediti u parlamentu i tako postati dio političkog establišmenta. Maria je članica Putinove partije Ujedinjena Rusija.

Maria Kozhevnikova (27) je napredovala u partiji nakon što se prvo pridružila omladinskom ogranku Mlada garda Putinove stranke. Kozhevnikova je prva branila Putina nakon što su se pojavile vijesti o tome da su posljednji izbori u Rusiji najmešteni.

"Vidjela sam Putina nekoliko puta izbliza i taj čovjek ima neku dobru enegriju. Vidjela sam kako se ljudi mijenjaju u njegovoj blizini, ne zato što se boje ili što misle da trebaju da se mjenjaju, nego zato što osjete smirenog i samosvjesnog čovjeka koji im uliva povjerenje. Upravo zbog ovoga Zapad ga se boji, što je razumljivo", rekla je Maria.

Maria je također potvrdila da su proteste finansirale zapadne zemlje kako bi poljuljali Putinovu vlast, ali se to neće desiti. Kozhevnikova je kćerka hokejaškog asa koji je igrao za reprezentaciju. Dodala je da joj je osvajanje mjesta u Parlamentu najveći uspjeh u životu.