Maštoviti Hrvat
0

Na stražnjici istetovirao Carlu del Ponte i Slobodana Miloševića

Sarajevo-x.com
Ljubomir Jurković Deda (Foto: Cropix)
Ljubomir Jurković Deda (Foto: Cropix)
Ljubomir Jurković Deda, glumac i zaštitar iz Karlovca, kompletirao je čitavu kolekciju od 110 tetovaža poznatih ličnosti na svom tijelu, postavljanjem još dvije i to na stražnjicu! Naime, on je smatrao da to počasno mjesto pripada bivšoj tužiteljici Haškog tribunala Carli Del Ponte i pokojnom srbijanskom predsjedniku Slobodanu Miloševiću.

Slobodna Dalmacija piše da je fotografije tetovaža Del Ponteove i Miloševića ovaj čovjek u u vlastitoj WC galeriji.

On je sa svojih 11 tetovaža namjeravao da se kandidira za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda ali nije bilo kategorije u koju bi ga smjestili.

Jurković na svoje tijelo planira smjestiti još 34 portreta, među kojima će se osim političara poput Franje Tuđmana i Tita, naći i Severina, Franjo Kuharić, ali i Bill Clinton i njegova supruga Hillary, kao i Barack Obama, piše Slobodna Dalmacija.

Najomiljeniji portet mu je onaj hrvatskog ministra Branka Vukelića, a rekao je i kako mu je srcu prirasla tetovaža Jadranke Kosor, u čijoj je blizini smješten i portret Ive Sanadera.

Ljubomir Jurković je izjavio da će uskoro svoju kožu pokušat još za života što skuplje prodati. Želja mu je da ga neko preparira kako bi budućim naraštajima ostao u spomen kao Karlovčanin koji se odvažio na ovaj neobični poduhvat.