Izvinjenje tvornice odjeće
0

VIDEO / Na reklamnoj fotografiji pojavio se goli muškarac

FENA
Francuska tvornica odjeće ispričala se zbog reklamne fotografije na kojoj se iza djece odjevene u odjeću za plažu marke La Redoute vidi goli muškarac i koja je trenutno postala hit na internetu, prenose evropski mediji.

Na fotografiji se iza četvero djece u daljini vidi nudist kako ulazi u more. U poruci preko Twittera La Redoute je napisao da se ispričava za fotografiju objavljenu na web stranici kompanije te da čini što je potrebno kako bi se ona uklonila.

La Redouete svoje proizvode prodaje putem poštanskih pošiljki i jedna je od najvećih francuskih kompanija specijaliziranih za taj način prodaje.

Kompanija je objavila kako je pokrenuta interna istraga kako bi se utvrdilo kako je došlo do propusta da se nezgodni detalj uoči tek nakon što je fotografija objavljena. Muškarac je uočen zato što je kompanija na svojoj internetskoj stranici ponudila i opciju povećala za proučavanje detalja dječje odjeće.

Mediji prenose da goli muškarac još nije identificiran pa nije ni poznato šta misli o svojoj novostečenoj neočekivanoj slavi.