Zanimljivosti
19

Na kraju se razvela: Isfrustrirana supruga pisala dnevnik o (ne)aktivnom suprugu

Klix.ba
Sve je počelo kada je jedan suprug napravio tablicu sa izgovorima svoje supruge koja je tako odbijala seks sa njim.
Ta je priča objavljena prije nekoliko dana i postala je pravi hit na društvenim mrežama. Sada je portal Guyism donio priču o još jednoj tablici, s tim da se ovog puta radi o dnevniku frustrirane žene kojoj je nedostajao seks sa suprugom.

Dakle, prema njenoj evidenciji, u mjesec dana devet puta se zadovoljila vibratorom, dva puta je masturbirala, jednom je oralno zadovoljila supruga, a jednom on nju, dva puta su imali pravi seks, a 28 puta suprug ju je odbio, uz različite izgovore.

U dnevniku frustrirane žene navodi se kako je njen suprug znao doći sa basketa i bez tuširanja leći u krevet. Tada joj je jedino ostalo da masturbira. Navela je i kako je znao rano zaspati, gledati TV, a ignorisao bi je čak i kada bi mu otvoreno kazala da treba seks. U jednoj takvoj situaciji počeo je govoriti o sportu.

Napisala je i kako je jednom njenu inicijativu spriječio uz izgovor da kasni na posao, kao i da im je seks jednom trajao svega dvije minute, te je morala svršiti uz upotrebu vibratora.

Očito, ova je žena kasno počela voditi evidenciju, jer je njena frustriranost na kraju dovela do razvoda.

Njene zabilješke novinarima je dao njezin prijatelj koji je istakao da je njen muž bio dobar momak, ali da jednostavno nije obraćao pažnju na nju.

"Na kraju se umorila od njegovih izgovora i nepažnje te je podnijela zahtjev za razvod. Bilo je to prije nekoliko godina. Svoje je frustracije podijelila sa nas nekoliko prijatelja, govorila je o vrlo intimnim stvarima. Tada nam je kazala da je nakon nekoliko mjeseci braka počela voditi evidenciju o svome seksualnom životu sa suprugom. Nakon nekoliko dana te nam je zabilješke poslala mailom", napisao je prijatelj.