Zanimljivosti
0

Mladenke proslavljaju djevojačku večer fotografirajući se gole s prijateljicama

Klix.ba
Djevojačka večer poznata je po raznim čudnim i luckastim zabavama na kojima se buduće mladenke sa svojim prijateljicama i djeverušama opraštaju od djevojačkog života.

No, novi trend da se mladenke fotografiraju gole sa svojim prijateljicama postao je vrlo popularan u SAD-u. Akteri ističu kako na ovaj način proslavljaju prijateljstvo i ženstvenost.

Ovakve fotografije također promoviraju žene sa svim oblicima i veličinima tijela. Neke mladenke poziraju nage same, kako bi fotografije poklonile svojim budućim muževima.

"Mladenke su se fotografirale same, ali onda smo pomislili zašto ih ne bismo sve zajedno fotografirali jer na taj način imaju veću podršku. One donesu vino i hranu te sesiju pretvore u pravo slavlje", rekla je fotografkinja Catherine Leonard za New York Post.

Leonard naplaćuje fotografiranje između 400 i 500 američkih dolara po osobi. U cijenu je uključena frizura i šminka, a mogu se snimati u studiju u New Yorku ili na drugoj lokaciji. "Još uvijek sam šokirana koliko je snažno ovo iskustvo bilo. Mislim da se nikada nisam osjećala tako moćno", rekla je jedna od žena, buduća mladenka Sarah.

Jannie Richards i njena prijateljica Amy Blair imale su zajedničku djevojačku zabavu na Manhattanu prošlog mjeseca.

"Naša sesija je bila velika zabava s mojim prijateljicama. Osjećale smo se nevjerovatno lijepim i sretnim. Bilo je predivno jer je poenta svega bila da se osjećamo dobro u svojoj koži", rekla je Jennie. Dodala je kako nije sigurna šta će uraditi s fotografijama, ali da nije isključena mogućnost da ih zaključa i izvadi za 15 godina kako bi se divile mladalačkom izgledu.