Zanimljivosti
0

Medicinska sestra radi kao prostitutka

Sarajevo-x.com
Debbie Cook, 51-ogodišnja medicinska sestra u slobodno vrijeme radi kao prostitutka i spremna je u toku "davanja usluga" svojim klijentima nositi i bolničku odjeću, ako ih to uzbuđuje.

Tokom dana Debbie radi kao medicinska sestra na poslovima posjećivanja starih i iznemoglih lica. U toku noći, piše The Sun, ona se pretvara u Nawty Annie, kako sebe naziva i hvali se kako može istovremeno zadovoljiti dva muškarca.

Svoje usluge reklamira na web stranici za odrasle, a klijentelu prima u svom domu ili hotelu, navečer i vikendom.

Na web-u je ova Britanka postavila i fotografije svoje pozamašne pozadine, a hvali se i "rukama koje liječe" i poprsjem veličine 44F.

Sastanak se može zakazati telefonom ili e-mailom, a zainteresovani moraju čekati na odgovor jer je dama "uvijek zauzeta".

Reporter koji se pretvarao da je klijent Debbie Cook dogovorio je sastanak s njom u njenom domu u West Midlandsu. Dogovorena je "sesija" u odjeći medicinske sestre. Međutim, ubrzo nakon što je "klijent" upitao zašto medicinska sestra radi kao prostitutka, vrata koja je prethodno s osmijehom otvorila s treskom su zatvorena iza njegovih leđa.

Kasnije se vratila tvrdeći da ona takve stvari ne radi.

Na poslu u Heart of Birmingham Teaching Primary Care Trust očekuje je, nakon dojave novinara, hitni sastanak i otkaz.