Krenulo ih
0

Manekenka planira prodati nevinost za milion eura

Sarajevo-x.com
Italijanska manekenka Raffella Fico, koja se kune da nikad nije vodila ljubav, planira prodati svoju nevinost za ni manje ni više nego jedan milion eura.

20-godišnja manekenka priznala je jednom italijanskom časopisu da jedva čeka da vidi ko će se odreći tako velike sume novca da bi je imao.

Nevina gospođica Fico, koja se početkom ove godine pojavila u italijanskoj verziji Big Brothera, pojasnila je kako bi novac dobijen za svoju nevinost iskoristila za kupovinu kuće u Rimu i finansiranje časova glume.

"Ja zaista ne znam kako je voditi ljubav. Ukoliko muškarac koji kupi moju nevinost bude ružan, samo ću popiti nekoliko čaša vina i zaboraviti na to", otkrila je buduća glumica iz Napulja za magazin Chi.

Naime, uprkos dobrom izgledu i svojoj karijeri modela u muškim časopisima, Raffella je djevica jer je njena porodica insistirala na tome.

"Nikada nije imala dečka. Kunem se majčinim grobom. Raffella je katolkinja i moli se Pedru Piu svaku noć", objasnio je brat djevojke koja želi prodati svoju nevinost.

Italijanka nije prva kojoj je ovako nešto palo napamet. Prošle sedmice je Amerikanka Natalie Dylan objavila da je voljna izgubiti nevinost za milion dolara, dok se 2005. godine 18-godišnja manekenka iz Perua, nakon aukcije za prodaju svoje nevinosti, predomislila i odbila ponudu od 1,5 milion dolara.