Nisu uvijek rado viđeni
0

Ko su slavni na koje su fanovi bacali brašno, jaja, paradajz...

Klix.ba
Slavne osobe uglavnom viđamo na crvenom tepihu, na ljetovanjima na luksuznim mjestima, na fotografijama paparazza, ali ima i situacija kada slavni bivaju javno osramoćeni pred publikom.

Podugačka je lista onih iz svijeta glamura na koje su bacili jaja, kečap, pitu, zalili ih vodom, šlagom, pa ih čak gađali i hrenovkama.

Među najvećim zvijezdama kojima se ovo dogodilo je i Tom Cruise. Njega su u Londonu poprskali vodom tokom intervjua na tepihu. Davao je intervju na premijeri filma "War of the World" kada mu je šaljivdžija sa Channela 4 direktno ulice pošpricao vodu.

Prošle godine se u sličnoj situaciji našla starleta Kim Kardashian. U Los Angelesu je promovirala svoj parfem i dok je ulazila u hotel u kojem je bila promocija jedna žena je na nju bacila brašno.

Svjetsku golf legendu Tigera Woodsa su gađali hrenovkom u Californiji 2011. godine tokom turnira. Međutim, nisu ga pogodili, a policija je bila spretnija i odmah uhapsila čovjeka koji je bacao hrenovke. Popularnog junaka akcionih filmova i bivšeg guvrnera Californije, Arnolda Schwarzeneggera, su gađali jajima tokom predizborne kampanje 2003. godine.

Sarah Palin, vjerovatno jedna od najnepopularnijih osoba sa moderne političke scene, našla se u nezgodnoj situaciji 2010. godine u Minesoti kada ju je jedan od prisutnih gađao paradajzom. Na njenu sreću, a njegovu žalost, nijedan paradajz ju nije pogodio.

Milijardera Billa Gatesa su polili šlagom u Briselu ispred zgrade u kojoj je imao poslovni sastanak, a Lady Gagu su fanovi u Australiji na jednom koncertu gađali jajima.