Zanimljivosti
80

Klepetan se vratio Malenoj i 14. godinu zaredom

Sponzorirani članak
Jana voda s porukom donosi priču o dvije zaljubljene rode koje opstaju punih 14 godina i uvijek iznova pokazuju iskreno lice ljubavi.

Uprkos uzbudljivom vikendu u kojem je nekoliko puta Malenoj u gnijezdo svraćao mladi rodan iz susjedstva, Malena je i dalje strpljivo čekala svoju ljubav. Sad kada je Klepetan napokon stigao, on i Malena predstavljaju najljepšu ljubavnu priču koja traje već punih 14 godina. Priča je to koja iz godine u godinu izaziva veliki interes javnosti, pokazujući nama ljudima pravo i iskreno lice ljubavi. I kao uvijek do sada, Klepetan je ponovo došao svojoj Malenoj, u njihovo zajedničko gnijezdo u kojem ga je nestrpljivo čekala, vjerujući da će, kao i uvijek do sada, njihova ljubav nadjačati njegov odlazak. Njihovu ljubav prepoznala je i Jana, koja se kroz projekt #samoljubav uključila u ovaj svojevrsni fenomen, želeći javnosti pružiti priliku da putem livestreama budu svjedoci najljepše ljubavne priče.

Da su Malena i Klepetan svojevrsni fenomen najbolje pokazuje veliki interes ljudi koji su putem livestreama na www.vodasporukom.com iščekivali Klepetana, ali i interes svjetskih medija da pišu o rodama koje teškoćama unatoč ne skrivaju ljubav, ne priznajući nikakve prepreke koje im stoje na putu. Jana voda s porukom omogućila je svima da budu dio ove priče te da na stranici www.vodasporukom.com prate uživo dolazak Klepetana, ali i da porukama ljubavi podrže Malenu&Klepetana.

Kolika je snaga Klepetanove ljubavi pokazuje i činjenica da svake godine preleti 14.000 km, kako bi došao svojoj Malenoj. Klepetan ni u 2016. godini nije iznevjerio Malenu, njihova ljubav je još jednom pobijedila i pružila priliku svima da shvate da je samo ljubav dovoljna za sreću i ispunjenje mnogih životnih ciljeva.