Zanimljivosti
9

Jeziv snimak: Sigurnosne kamere snimile duha kako šeta vinskim podrumom

Klix.ba
Vlasnik vinskog bara i podruma Dream Water Lounge u Cheshireu objavio je snimak sigurnosnih kamera na kojem se vidi silueta, za koju tvrdi da je duh, kako šeta podrumom.

Prije nego se silueta pojavila, kamera se zatresla i uočila kretanje. Tada se vidi silueta koja podsjeća na žensku osobu kako hoda niz stepenice prije nego se svjetla ugase.

Osoblje koje radi ovdje i ranije se žalilo na jezivu i neugodnu atmosferu u lokalu, kao i na određen broj neobjašnjivih događaja poput paljenja svjetla ili glasnog lupanja.

"Ne znam vam ništa reći o snimku, ali znam da zgrada nije ugodno mjesto kada ste sami. Osoblje se žalilo na čudne događaje i buku. Izgradio sam bar nakon što je moj otac kupio ovo imanje i čuo sam i sam buku i lupanje. Jednom sam ostao sam i zvao sam taksi u roku od šest minuta. Sada će biti postavljena kamera za duhove", rekao je Simon Ellison.

Video je postavljen u subotu i ima više od 100.000 pregleda. To je privuklo pažnju istražitelja paranormalnih aktivnosti koji su se zaputili prema lokaciji.