SAD
3

Javio se drugi dobitnik rekordne nagrade na lutriji

SRNA
Drugi od tri dobitnika rekordnih 656 miliona dolara na američkoj lutriji javio se zvaničnicima, ali želi da ostane anoniman, saopštila je lutrija Marylanda.

Zvaničnici igre na sreću Mega Millions saopštili su ranije da su kupljena tri dobitna listića - po jedan u Kansasu, Illinoisu i Marylandu.

   Dobitnik iz Kansasa javio se ranije zvaničnicima lutrije, ali je takođe zatražio da oastane anoniman. Još nije poznato ko je vlasnik dobitnog listića u Illinoisuu.

   Zvaničnici lutrije Marylanda za danas su najavaili konferenciju za novinare i obećali da će saopštiti više detalja o dobitniku, ali su rekli da će sačuvati anonimniost te osobe.

   Zvaničnici su odbili da komentarišu navode da je riječ o radnici restorana brze hrane McDonald's, majci sedmoro djece, koja je prošle sedmice rekla da je kupila dobitni tiket, ali da ga je u međuvremenu izgubila.

   Njena bizarna priča juče je dobila novi obrt, kada je njen advokat saopštio da je ženu tužila osoba koja tvrdi da ima udio u vlasništvu nad njenim dobitnim tiketom.

   Glavna nagrada bit će ravnoparvno podijeljena među vlasnicima dobitnih listića. Dobitnici mogu da dobiju nagradu u jednoj isplati od oko 105 miliona dolara ili da odaberu manje isplate u narednih 26 godina.