"Treba ga kastrirati"
0

Ima 29 godina i 21 dijete sa 11 žena

Sarajevo-x.com
Desmond Hatchett
Desmond Hatchett
Nagomilani računi za alimentaciju u američkoj saveznoj državi Tennessee otkrili su nesvakidašnji slučaj. Desmond Hatchett iz Knoxwillea sa tek 29 godina otac je čak 21 djeteta koje je dobio sa 11 različitih žena.

Kada su mještani od policije čuli za Hatchetta poručili su da ga što prije treba kastrirati. Kad se muškarac pojavio na sudu, očekivalo se da će reći nešto u svoju odbranu. Međutim, samo je prozborio: "Jednostavno se desilo."

Ipak, kasnije je dodao kako više ne planira imati nijedno dijete.

"Dosta je. Reći ću da sam završio s tim."

Radnik s minimalnom platom TV reporterima potvrdio je da zna sva imena i godišta djece. Najmlađe je tek rođeno, a najstarije ima 11 godina, saznaje Telegraph.

Vlasti Knoxvillea planiraju polovinu Hatchettove ionako male plate odavajati za skrb djece, ali to neće biti dovoljno novca.

"Desmond ne može izdržavati svu djecu, tako da će se uključiti država Tennessee", saopštio je advokat dužnika Keith Pope. Njegov klijent uspio je u samo jednoj godini postati otac četvero djece sa četiri različite žene.

Novi problem nakon njegovog pojavljivanja na televiziji predstavljaju i druge žene koje se javljaju ističući da je Desmond otac i njihove djece.

Otac 21 djeteta izjavio je da su sve njegove partnerice znale da ima djecu s drugim ženama. Jedna od njih pobunila se zbog neplaćanja alimentacije.

"Frustrirajuće je, ali kad mu tražim novac, obično mi ga da", izjavila je.

Gradske vlasti od oca traže da na ročištu zakazanom u junu objasni sudu na koji način je namjeravao plaćati za skrb tolike djece.