Zanimljivosti
21

"Gospodarica" Harley zarađuje 4.000 dolara dnevno ucjenjujući muškarce

Klix.ba
Gospodarica Harley je udata žena koja je svoj život posvetila poslu u kojem muči i ucjenjuje muškarce za što dnevno zarađuje 4.000 dolara.

Dvadesetosmogodišnja Harley iz San Francisca napustila je posao menadžera i sada zarađuje hiljade dolara u svom udobnom dnevnom boravku. Njena sesija košta najmanje 100 dolara tokom koje Harley instalira softver kojim ima pristup računaru svog klijenta te može upravljati njegovim društvenim mrežama i online bankovnim računima.

Ako biste pomislili da radi nešto ilegalno, niste upravu. Klijenti joj upravo plaćaju za to da kontroliše njihov život. Harley se ne libi da koristi novac svojih klijenata, tako da podatke s vremena na vrijeme iskoristi.

Gospodarica je sretno udata, a njen suprug ostaje kući kako bi joj pomogao oko kućanskih poslova i srdačno podržava njen rad. Njeni klijenti, koji su većinom bogati biznismeni, plaćaju luksuzna putovanja paru, a platili su čak i implatate grudi koji su koštali 10.000 dolara. Također, stalno joj šalju razne poklone i plaćaju da gledaju snimke u kojima ih vrijeđa i ponižava.

"Zasitila sam se satima dugog i mukotrpnog rada, htjela sam nešto drugačije. Navikla sam da kao menadžer naređujem muškarcima, pa sam našla način da finansijski dominiram njima i kada sam shvatila koliko su spremni da plate za to, počela sam novu karijeru. Imam softver koji mi dozvoljava da uđem u njihove račune, na naloge društvenih medija i elektronske pošte i preuzmem njihove živote. Suprug me je podržao i znali smo da možemo tako da se obogatimo, pa je dao otkaz. Sjajno je znati da možeš da zarađuješ a da se ne mučiš, nikad nisam pod stresom i imam sve što sam oduvijek željela ", kazala je "Gospodarica".

Novac voli trošiti na skupe cipele i tretmane koji održavaju njenu ljepotu.