Njemačka
0

Dužan 7.200 eura za telefonski seks

Sarajevo-x.com
Jedan 22-godišnji mladić proveo je čak 27 sati u telefonskom seksu sa uposlenicom "vruće linije" u svojoj hotelskoj sobi, te je napravio račun od nevjerovatnih 7.200 eura koje nije mogao platiti, piše u utorak njemački Bild.

Naime, nezasitnom mladiću nije prvi put da mu se desilo ovako nešto. Zvaničnici njemačke policije saopštili su da Anthonyja M. iz Leverkusena traže još od februara kada je istu stvar uradio i u lokalnom hotelu u Hannoveru.

"Sjedio sam u svojoj hotelskoj sobi i odjednom sam se uzbudio, pa sam nazvao seks hotline. Nisam vodio računa o vremenu, bilo je to kao u filmu, jednostavno sam nastavio", objašnjava njemački Kasanova.

Kada su hotelski uposlenici otkrili katastrofalni račun, u pratnji policije, došli su do sobe u kojoj je Anthony još uvijek "razgovarao" na vrućoj liniji.

Policija je mladića testirala na droge i otkrila da je uzeo metamfetamine i pušio hašiš, te je rečeno da postoji mogućnost da je utjecaj droga odgovoran za njegovu beskrajnu seksualnu feštu.

Čitava situacija dobit će konačan razvoj na sudu, gdje će Anthony morati opravdati svoje postupke.

"Hotel snosi krivicu. Ukoliko svojim gostima ne ograničite pristup skupim telefonskim seksualnim linijama, onda ste neoprezni i trebate odgovarati za bilo kakvu štetu koja je nastala iz čitave situacije", prokomentarisao je Burkhard Benecken, 31-godišnji advokat pohotnog mladića.

Kako će sudija suda na kojem se pojavi Anthony reagovati na čitavu situaciju i šta će on reći ostaje da se vidi.

Vezani članci