Zanimljivosti
0

Donald Trump ne zna kako se izgovara ime pjevačice Beyonce

Piše: Er. M.
Foto: EPA
Foto: EPA
Kandidat republikanaca za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump nije znao izgovoriti ime popularne pjevačice Beyonce. Američki mediji pišu kako to može biti odlična poruka neodlučnim glasačima u smislu za koga da ne glasaju.

Trump je na skupu u Sjevernoj Karolini kritikovao Beyonce i njenog supruga koji su ranije otvoreno podržali kandidatkinju demokrata Hillary Clinton te se osvrnuo na njihov nedavni koncert ističući da on ima veću publiku od njih.

Ono što je zaparalo uši američkim medijima bio je način na koji je Trump izgovorio ime popularne pjevačice nazivajući je "Bijonci".

Podsjećamo, popularna pjevačica Beyonce obratila se fanovima na koncertu u Ohiu kako bi ih potakla da izađu na predsjedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama i podrže kandidatkinju demokrata Hillary Clinton.

"Želim da moja kćerka odrasta gledajući ženu na čelu naše zemlje. Želim da znam da su joj mogućnosti neograničene. Moramo razmišljati o budućnosti naših kćeri i sinova te glasati za nekoga ko se brine za njih koliko i mi", kazala je Beyonce.