Na staroj cesti
0

Djevojčica se ukazuje vozačima

Sarajevo-x.com
Učestalije prometne nesreće na istom dijelu ceste i tvrdnje svjedoka o tome kako su vidjeli duha petogodišnje djevojčice, odjevenog u viktorijansku odjeću, potakle su istražitelje paranormalnog da pohrle u gradić Halesowen pokraj Birminghama.

Prema pisanju britanskih medija, na cesti Oldnall Road noću se ukazuje malena djevojčica, a upravo je njen duh "glavni krivac" za brojne prometne nesreće koje se posljednjih godina ondje događaju, gotovo na istom mjestu.

David Taylor, vođa skupine koja se bavi istraživanjem paranormalnog, rekao je kako do sada nisu pronašli nikakvo razumno objašnjenje.

"Iako mnogi od očevidaca nisu doživjeli nesreću, umalo je do nje došlo dok su pokušavali izbjeći nalet na djevojčicu. Ona bi mogla biti neka vrsta optičke iluzije. To je područje poznata crna točka, jer su se dogodile brojne fatalne nesreće", rekao je Taylor, koji se proučavanjem paranormalnog bavi posljednje 22 godine. Dodao je i kako je dosad većinom pronalazio logična objašnjenja za slučajeve na kojima je radio, međutim u ovom slučaju mu to još nije uspjelo.

Jedan od stanovnika Halesowena, 54-godišnji Jimmy Lahn, rekao je kako se na toj cesti često događaju nesreće i kako ga ne bi "nimalo iznenadilo kad bi duh djevojčice bio odgovoran za njih".