Zanimljivosti
0

Čileanskom rudaru ponuđeno da reklamira preljubničku web-stranicu

Sarajevo-x.com
Rudaru Yonniju Barriosu, koji je u čileanskom rudniku zajedno sa svojim kolegama bio zarobljen više od dva mjeseca, ponuđen je ugovor po kojem bi za reklamiranje kontroverzne preljubničke web-stranice "AshleyMadison.com" zaradio 100.000 dolara.

Rudar Barrios (50), za kojeg je otkriveno da ima ljubavnicu, reklamirao bi internet stranicu namjenjene ljudima u braku koji žele imati aferu, objavio je "Telegraph".

Dok je bio zarobljen u rudniku, supruga s kojom je u braku već 28 godina otkrila je tokom bdijenja na mjestu nesreće da njen muž ima aferu sa drugom ženom i to već pet godina.

Barrios je pozvao obje žene da ga dočekaju kada napokon bude spašen iz rudnika. Njegova ljubavnica Susana Valenzuela (45) se pojavila, ali supruga Marta Salinas nije.

Nakon što je spašen iz rudnika i izvučen na površinu, Bariossa su rudari pozdravili riječima "Idemo, Tarzane", jer je ovaj rudar stekao reputaciju ženskaroša. U ugovoru koji mu je ponuđen naveden je uslov da mora ostati u braku kako bi mogao promovisati web-stranicu namjenjenu ljudima koji žele vanbračne afere.

Barrios bi postao glasnogovornik web-stranice i pojavljivao bi se u televizijskim i radijskim reklamama u Sjevernoj, Južnoj i Centralnoj Americi.