Zanimljivosti
25

Bruce Jenner je sada Caitlyn

Klix.ba
Bruce Jenner, koji se do sada nikada nije pojavio u javnosti u ženskoj odjeći, osvanuo je u ženskom izdanju na naslovnici julskog izdanja magazina Vanity Fair. Nakon što je najavljeno da će Bruce Jenner prvi put predstaviti konačan ishod promjene pola, taj dugoočekivani dan je stigao i Bruce se pojavio na naslovnici magazina.

Ona želi da je zovu Caitlyn. Na naslovnici se pojavila u bijelom kupaćem kostimu bez bretela i sa vidljivim grudima. Mnogi su mišljenja da Caitlyn blista na fotografiji koju je uradila čuvena Annie Leibovitz u domu, nekada Brucea Jennera u Malibuu.

"Kada bih lagao i krio na samrti što jesam i ništa ne napravio da to promjenim onda bih upropasti cijeli svoj život", kazao je Jenner.

Odmah nakon objave Bruce Jenner promjenio je i svoje ime na Twitteru i napisao kako je sretan što nakon toliko duge borbe može da živi kao "prava ja".

"Poželite dobrodošlicu Caitlyn. Ne mogu dočekati da upoznate nju-mene", napisao je Jenner.

Kim Kardashian nedavno u jednom od intervjua kazala kako je imala prilku vidjeti svog očuha u ženskoj odjeću i kako "izgleda savršeno".

Bivši olimpijac koji je zadnjih godina postao zvijezda reality showa ‘Keeping up with the Kardashians’ u nedavnom emotivnom intervjuu za ABC odlučio je progovoriti o razlozima zbog kojih je odlučio promijeniti spol.