Rekorderka
0

Britanka se udaje po deveti put

FENA
Pat Higgins kojoj je 56 godina uskoro će po deveti put ući u brak. Ova Britanka, koja je očito zaljubljenica u vjenčanja, postat će uskoro supruga mlađahnog Marka Sandersa, koji se, prema riječima njegovih prijatelja, potpuno zaljubio u Pat.

24-godišnjem mladiću Higgins je prva djevojka te se svi iz njegove okoline boje da bi mu Pat mogla slomiti srce. Komentirali su kako je Mark zaluđen ženom koja je sedam godina starija od njegove majke te kako je završio s nekim tko mlađe muškarce jede za doručak. Unatoč zabranjenoj ljubavi koju roditelji ovog mladića ne odobravaju, par je romantičan i vjeruje u sretnu budućnost svoje ljubavi.

Inače, Pat se udavala tri puta prije nego što je Mark uopće rođen, a svi muževi bili su mlađi od nje. Prvi brak trajao joj je pet dana, a najduži pet godina. Očito je broj pet njezin broj jer ima i petero djece s pet različitih muškaraca. Nakon što joj je peti brak propao, prvi put je završila u britanskim medijima. Svoj način života objasnila je prilično jednostavno; otkrila je da je ovisnica o vjenčanjima te dodala kako su joj muškarci njezinih godina dosadni. Unatoč osam propalih brakova, Pat je prava romatičarka i vjeruje u ljubav. S budućim suprugom živi, a u vezi su godinu dana.