Otkrila pravu metodu
0

Britanka putem hipnoze smršala 25 kilograma

Sarajevo-x.com
Britanka koja je godina vodila borbu protiv kilograma uspjela je smršati 25 kilograma, nakon što su je putem hipnoze uvjerili da joj je podvezan želudac.

Tridesetpetogodišnja Marion Corns, majka troje djece, unajmila je terapeuta koji je nakon pet seansi uvjerio da ima želudac veličine golfske loptice. U samo četiri mjeseca, smršala je nevjerovatnih 25 kilograma.

"Bizarno je, ali sjećam se cijele 'procedure', od toga da su me vodili u operacionu salu, izgled skalpela, pa čak i mirisia anestetika", ispričala je nakon hipnoze.

Marion sada stanuje u Whistonu u Velikoj Britaniji, a na klinici Elite u Španiji se podvrgnula hipnozi. Ona je ranije probala sve metode kako bi se riješila suvišnih kilograma, od raznih dijeta, vježbi, unajmljivanja ličnog trenera, ali još ništa od toga nije pomoglo. Sada izgleda mršavije nego ikada.

"Jednostavno ne mogu više da jedem velike količine hrane. Kada pokušam, imam čudan osjećaj u stomaku. Uspjela sam toliko smršati, jer sam uvjerena da su mi podvezali želudac. Mislim da ovo nije samo privremeno rješenje, već i da dugoročno ima dobre rezultate", kazala je Marion za Sun.