Loša ishrana je ubija
0

Britanka 15 godina jede samo piletinu iz McDonald'sa

Sarajevo-x.com
Stacey Irvine
Stacey Irvine
Sedamnaestogodišnja Britanka Stacey Irvine, 15 godina neprestano jede isključivo pileće komadiće, a užasnuti ljekari su je upozorili da je takva ishrana ubija. Otkako je napunila dvije godine jede samo pileće komadiće, a omiljeni su joj komadići iz McDonald'sa.

Stacey nikada u životu nije pojela nikakvo voće ili povrće i ljekari su joj dijagnostifikovali anemiju i otečene krvne sudove usne duplje, nakon što je hitno prevezena u bolnicu.

Pošto je završila u hitnoj pomoći zbog nemogućnosti udisanja zraka Stacey su u bolnici priključili infuziju vitamina. Uprkos tome što su je ljekari upozorili da će je brza hrana ubiti, Stacey kaže da ne može odoljeti pilećim komadićima.

"Shvatam da je ovo loše za mene, ali ne mogu prestati da se tako hranim. Najviše volim da pojedem 20-ak pilećih komadića sa dečkom. Volim i McDonald's i KFC", rekla je Stacey, prenosi britanski tabloid Sun.

Njena majka Evonne kaže da joj se srce slama kad vidi kako joj se kćerka nezdravo hrani. Međutim, priznaje da ju je ona sa dvije godine odvela u McDonald's na prve pileće krokete. Evonne je priznala da je davno odustala od Casey, jer ju je nekoliko puta pokušala izgladnjivati kako bi je natjerala da jede povrće i voće ili nešto kuhano.