"Serijski otac"
0

Britanac sa 15 različitih žena napravio 17 djece

Sarajevo-x.com
Jamie Cumming
Jamie Cumming
Britanac Jamie Cumming koji sa 13 žena ima petnaestero djece, očekuje i šesnaesto i sedamnaesto sa još dvije žene.

Prije nekoliko sedmica Cumming je dobio petnaesto dijete sa jednom tinejdžerkom. Njegova trenutna partnerica Chelsea (19) nosi šesnaesto dijete, a 17 put će ponosni otac postati iduće godine, s obzirom da je još jedna tinejdžerka ostala s njim u drugom stanju.

U Britaniji ga već zovu "serijski otac", a on nije u mogućnosti finansijski podržati svoju djecu, kao ni njihove majke koje su uglavnom nezaposlene. Cummingova majka Lorraine ne razgovara sa njim jer ga se stidi i misli da bi trebao više uraditi kako bi izdržavao svoju djecu.

"On je godinama nezaposlen i ne želi da radi. Iako je moje dijete ja sam razočarana načinom na koji on vodi svoj život. On ne viđa svoju djecu, a ja se trudim da vidim svakog od njih jer su to moji unuci. Prvo dijete, Samanthu, dobio je kad je napunio 17 i ne viđa je više nikako, a ja sam je praktično odgojila", dodaje Lorraine, prenosi Daily Mail.

Samantha je vidjela svoju majku samo dva puta u svom životu jer je odrasla sa porodicom Cumming, dok je Jamie u narednih pet godina dobio još petero djece sa pet različitih djevojaka.

Jedina djevojka sa kojom Cumming ima više od jednog djeteta jeste Alison, oni imaju troje djece.