Zanimljivosti
0

Britanac prodaje suprugu na eBay-u

Sarajevo-x.com
Ljubomorni suprug koji sumnja da ga žena vara, kako bi joj se osvetio, postavio je oglas na Internetu u kome nudi svoju ženu po vrlo povoljnoj cijeni.

Paul Osborn je suprugu Sharon izbacio iz kuće a oglas je stavio i na aukcijsku stranicu gdje su ponude dostigle vrijednost do 500.100 funti (oko 630.000 eura). U ponudi je napisao da ona "vara, laže i da je velika nula od žene". Nudi je najboljem ponuđaču, a korisnici šalju ponude iz svih dijelova svijeta.

The Sun piše kako Sharon odbacuje sve ove optužbe za vanbračnu aferu, a u slučaj je uključena i policija koja ispituje Paula zbog uznemiravanja.

Ovaj par je u braku 24 godine i imaju dvoje djece, a Paul optužuje Sharon da ga vara sa radnim kolegom.

"Počeo sam provjeravati njene e-mailove i shvatio da su glasine istinite. S njim je razgovarala o seksualnom životu i planovima za budućnost," priča suprug. "Bio sam potpuno uništen. Pokupio sam njene stvari u torbu i izbacio ih na ulicu."

Prije tri sedmice Sharon je uvjerila supruga da joj dozvoli da se vrati, ali je Paul, kako tvrdi, uskoro opet utvrdio da ga vara.

"Razbjesnio sam se i stavio oglas na eBay. Kasnije sam ga izbrisao jer sam shvatio da to nije uredu. Samo, bio sam strašno ljut," objasnio je muž svoje postupke.