Ima seksualnog iskustva
4

Britanac koji je izgubio nevinost u 45. godini je profesionalni glumac

Klix.ba
"Sramežljivi" Clive Dancey, Britanac koji je u dokumentarcu televizije Channel 4 navodno izgubio nevinost u 45. godini, je profesionalni glumac koji je imao seksualne odnose mnogo ranije, pišu danas britanski mediji.

Kontroverzni dokumentarac "40-Year-Old Virgins", koji je podigao dosta prašine u javnosti, prikazuje Danceyja kao sramežljivog IT inžinjera koji nikada nikada nije imao seksualne odnose, a kako bi prevazišao strah od intimnosti, odlučuje se da nevinost izgubi u dokumentarnoj emisiji sa seksualnom terapeutkinjom.

No, njegovi prijatelji tvrde da je riječ o dobro izrežiranom scenariju, jer je Dancey ustvari profesionalni glumac.

Gledatelji su ga u emisiji "40-Year-Old Virgins" imali priliku vidjeti kako jeca dok se bori da prevaziđe svoj strah od intimnosti, ali je, prema riječima njegovih prijatelja, sve to jedna velika laž.

"Clive je već imao seksualne odnose u prošlosti i nije istina da je djevac. On je samo dobar glumac i svoje je sposobnosti odlično iskoristio. Channel 4 nije bio iskren prema gledateljima", tvrdi neimenovani izvor The Suna.

Tv kuća Channel 4 će morati puno toga objasniti gledateljima ukoliko se ispostavi da su tvrdnje Cliveovih prijatelja tačne.