Seks surogati
1

FOTO+VIDEO / Britanac izgubio nevinost u 45. godini u dokumentarcu

Klix.ba
U novom dokumentarnom filmu televizije Channel 4, 29-godišnja Britanka i 45-godišnji IT inžinjer odlaze u Ameriku kako bi izgubili nevinost sa seks surogatima. Sve u okviru radikalne seksualne terapije.
U dokumentarcu je prikazano kako 45-godišnji IT inžinjer Clive odlazi u Sjedinjene Američke Države, kako bi se sreo sa Cheryl Cohen-Greene, seksualnom terapeutkinjom i surogat partnerkom, čiji je rad inspirisan prošlogodišnjim filmom "The Sessions" sa Helen Hunt u glavnoj ulozi.

Gledaocima će biti prikazan čitav čin seksa, odnosno "intenzivna veza koja se razvija između Clivea i Cohen-Greene, dok mu ona pomaže da se suoči sa strahom od intimnosti", saopćili su sa Channela 4.

U dokumentarcu će se pojaviti i 29-godišnja Rosie, koja sanja o braku i porodici, ali ne može podnijeti dodir muškarca. Rosie smatra da muškarci mirišu na mješavinu aftershavea i šunke, a radit će sa surogat partnerom Garyjem, 55-godišnjim savjetnikom koji je nekada bio profesionalni teniser. Vivienne Patterson, glasnogovornica kompanije Mediawatch, koja vodi kampanje za zaštitu porodičnih vrijednosti u medijima, kaže kako je zabrinuta da će ovaj dokumentarac preći liniju između obrazovnog programa i voajerizma.