Zanimljivosti
0

"Bordelski autobus" u Miami Beachu

Sarajevo-x.com
Foto: MiamiHerald.com
Foto: MiamiHerald.com
“Bordelski autobus”, kako ga nazivaju detektivi, kružio je Miami Beachom nudeći usluge kao što su ples u krilu, razne druge seksualne usluge i piće, izvijestili su policajci.

Putnicima se nudio oralni seks za 100 američkih dolara, navodi se u izvještaju policije Miami Beacha koja je zaplijenila autobus i zatvorila vođu puta.

Crni autobus je kružio u South Beachu, četvrti popularnoj među turistima i osobama koje posjećuju klubove, nudeći usluge vožnje i neograničene količine pića za 40 američkih dolara.

Prikriveni detektivi su izjavili da su u autobusu otkrili bar i nekoliko mladih žena koje su na sebi imale samo tange okićene novcem. Nudile su usluge seksa.

Osumnjičena dvadesetdevetogodišnja Christine Morteg je, kako izvještava Reuters, uhapšena pod optužbom da se bavila prostitucijom, transportom zu pružanje usluga prostitucije i da je vodila biznis bez dozvole. Iz zatvora je puštena uz jamčevinu od 5.000 američkih dolara.

Uposlenici i klijenti su također bili optuženi kada se ovaj lanac prostitucije razbio, rezultirajući brojem od 75 hapšenja.