Moskva
0

Anoreksične i maljave prostitutke najtraženije

Sarajevo-x.com
Vlasnici bordela u Moskvi, u cilju privlačenja većeg broja mušterija, uvode neobične novitete u svoju ponudu. Naime, ružne, anoreksične i dlakave prostitutke su žene za čije su usluge mušterije spremne platiti više hiljada dolara.

Prostitutke koje boluju od anoreksije su najtraženije žene na tržištu seksa u Moskvi. Jedna noć sa anoreksičnom prostitutkom plaća se i do 2.000 dolara, izvještava portal MIGnews.com

Prostitutke sa ožiljcima, deformisanim dijelovima tijela, neproporcionalno velikim rukama i drugim fizičkim defektima su među najpopularnijim.

Muškarci iz Moskve koji rado posjećuju bordele i svoje seksualne apetite zadovoljavaju sa tamošnjim prostitutkama, u posljednje vrijeme preferiraju i spremni su platiti hiljade dolara za dame sa izrazitom maljavošću. Zadovoljstvo sa maljavom ženom plaća se 500 dolara po satu.

Vlasnici bordela tvrde da su prostitutke sa fizičkim nedostacima tako tražene jer su izuzetno zahvalne svojim mušterijama te su spremne ispuniti im svaku želju.

Psiholozi pak tvrde da muškarce sa psihičkim problemima privlače žene sa fizičkim nedostacima. Stručnjaci naglašavaju da se radi o muškarcima koji su izrazito stidljivi i koji imaju problema prilikom svakodnevnog komuniciranja u društvu. Žene sa fizičkim nedostacima čine da se oni osjećaju nadmoćno te su muškarci zato spremni izdvojiti veliku količinu novca da bi doživjeli taj osjećaj superiornosti.