Nikad se nisu vidjeli uživo
0

Američki par se vjenčao preko Skypea

Sarajevo-x.com
Iako je to bila ljubav na prvi pogled nije se desila na zabavi, u restoranu ili slučajnim susretom na ulici. Matt Howard i njegova zaručnica Lanessa Lawrence iz SAD-a su se zaljubili preko Skypea.

Bili su odvojeni 60 kilometara, prije nego je Matt morao otići na misiju u Afganistan. Ali njihova online komunikacija se nije prekidala.

"Nikad je nisam držao za ruku, niti je poljubio. Nikad nismo bili u istoj prostoriji. Ali zato smo satima razgovarali o svemu i svačemu", rekao je Matt, prenosi TheAge.

Iako se nikad nisu uživo sreli odlučili su da se vjenčaju. Matt je bio u vojnoj bazi a njegova izabranica u porodičnoj kući kad su preko Skypa razmijenili vjenčane zavjete.

Trenutno ne žive na istom kontinentu i neće se lično upoznati prije aprila oboje su uzbuđeni i veoma sretni.

Matt je s prijateljima uz pivo proslavio svoje vjenčanje, a Lanessa je u Texasu slavila uz šampanjac, porodicu i prijatelje.

Mladenci su se upoznali u septembru 2009. i imali su preko 800 sati razgovora.

"Dobio sam slučajno e-mail od Match.com da se registrujem. To sam uradio iz dosade, ali kad sam ugledao svoju sadašnju suprugu na tom sajtu, znao sam da je ona žena mog života", rekao je Matt

Oboje su već bili vjenčani i imaju djecu iz prethodnih brakova ali nisu zabrinuti jer misle da su donijeli pravu odluku. Čak su se dogovorili da neće biti seksa prije braka.