Djevojčica je!
0

Američka porodica dobila 18. dijete

Sarajevo-x.com
Porodica Duggar iz Arkanzasa pred praznike dobila je novu prinovu - osamnaesto dijete, curicu rođenu carskim rezom kojoj su dali ime Jordyn-Grace Makiya Duggar.

Majka Michelle Duggar rodila je u četvrtak zdravu žensku bebu dugu 51 centimetar i tešku 3,3 kg, objavili su iz klinike Mercy Medical u gradu Rogersu. Trudove je počela dobijati u srijedu u noći, a nakon poroda osjećala se dobro.

Jim Bob Duggar (43), otac 18 djece, nakon što je čuo radosne vijesti izjavio je: "Sjajan božićni poklon od Boga. Apsolutno je prelijepa, kao njena majka i sestre."

U porodici Duggar sada ima deset sinova i osam kćerki. Najstarije dijete je Joshua koji ima 20 godina. Ipak, saznaje novinar AP-a, roditeljima ne pada na pamet da se zaustave na ovom broju.

"Oboje bismo voljeli da imamo još djece", rekao je otac. "Cijela porodica je uzbuđena zbog Jordyninog dolaska. Savršena je u svakom smislu."

O ovoj zanimljivoj porodici svake sedmice prikazuje se na mreži TLC emisija "Od sedamnaest pa naviše", a glasnogovornik porodice Chris Finnegan istakao je kako će se naziv showa sada morati mijenjati.