Beckham za Confidential
0

"Volim svoju karijeru, ali je porodica na prvom mjestu"

Sarajevo-x.com
David Beckham više od deset godina zaokuplja pažnju javnosti. On je izvrstan nogometaš, tražen model, dobar suprug i još bolji otac uskoro četvero djece. Posljednjih mjeseci Beckham je sve češće na naslovnicama magazina. Nakon što smo ga vidjeli u ulozi engleskog dječaka u magazinu "Fantastic Man", sada nas "poslovni čovjek" posmatra sa naslovne strane "Confidentiala".

U opširnom intervjuu koji je dao za LA magazin "Confidential" Beckham je najviše govorio o svojoj porodici. Tvrdi da mu je karijera jako bitna, ali porodica je uvijek na prvom mjestu.

"Volim svoju karijeru, ali porodica je na prvom mjestu. Jako smo sretni što ćemo dobiti još jednu bebu. Dječaci su jako uzbuđeni. Victorija i ja smo presretni što imamo troje zdrave i dobre djece i što očekujemo četvrto", kazao je Beckham.

Nogometaš je ispričao i to da se njemu i njegovoj porodici jako dopada život u Los Angelesu i da njegovi sinovi uživaju u tom gradu.

Govorio je Beckham i o svojoj nogometnoj karijeri, te istakao kako bi volio zaigrati na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. godine.

"Tada ću imati 39 godina. Volio bih zaigrati još jednom na Svjetskom prvenstvu, to bi bilo divno, ali to mi nije prioritet. Najbitnije mi je da ostanem zdrav, da budem u formi i da budem uspješan, a ostalo - doći će samo po sebi", kazao je slavni Englez.