magazin
88

Velika potražnja za Paninijevim albumima i sličicima

Piše: J. H.
Paninijev album samoljepljivih sličica za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu od jutros se prodaje na svim boljim prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini.

Na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu albumi su rasprodani rekordnom brzinom. Kako su nam kazali prodavači, vlada nevjerovatno interesovanje građana za albumom u kojem se po prvi put našla i nogometna reprezentacija BiH.

"U nekim prodavnicama nestalo je albuma. Iznenađujuća je potražnja u Sarajevu gdje smo jutros albume pustili u prodaju", kazao nam je Edin Biščević iz iNovina.

Album košta 2,5 KM dok pakovanje od pet sličica košta 1 KM. U srijedu će se besplatni primjerci dijeliti uz Oslobođenje, bh. izdanje Večernjeg lista, Glasa Srpske i Nezavisnih novina.

Uz album koji je štampan u talijanskoj Modeni dolazi i šest besplatnih sličica kao i dopisnica za one koji ne budu popunili album, a koji će moći naručiti od pet do maksimalno 40 nedostajućih sličica.

Najbolji bh. nogometaši našli su se po prvi put u popularnom Paninijevom albumu koji se izdaje od 1970. godine i Svjetskog prvenstva u Meksiku.

Ovu temu možete pratiti na forumu portala Klix.ba.