Art Connection Dance
3

Uživajte u plesu u kinu Kaleidoskop u Tuzli 20. marta

Klix.ba
U srijedu 20. marta u 20:00 sati u kinu Kaleidoskop u Tuzli bit će upriličen umjetnički događaj Art Connection Dance. Art Connection karavan se vraća u Tuzlu i druženje nastavlja sa najboljim plesačima u tom gradu.

Art Connection je umjetnički događaj koji za cilj ima promociju mladih i uspješnih umjetnika. Pojedinačni ciljevi projekta su između ostalog upoznavanje, uspostavljanje kontakata, razmjena umjetničkih iskustava, medijska promocija, rad na zajedničkim projektima.

Treći po redu Art Connection u svom programu predstavlja:

Plesni klub "Flamenco"Tuzla, "Kryptonight Crew", Plesni studio "Sandoval", Dance studio "La Luna", Univerzitetski plesni klub, Klub ritmičko sportske gimnastike "Sloboda" Tuzla i Pozorište Mladih Tuzle "Baletni studio".

Dođite i zabavite se uz Sambu, Cha Cha Cha, Hip Hop koreografije, velike i male plesačke formacije, Rumbu, Balet, Ritmičko-sportsku gimnastiku u zanimljivom programu sa šarmantnim voditeljima Art Connectiona Zlatanom i Mirzom, poručuju organizatori.

Uživajte u plesnom spektaklu i podržite plesače iz Kryptonight Crewa koji 30. marta predstavljaju i Bosnu i Hercegovinu na "International Modern Dance Competition Macedonia Open 2013".

Za posjetioce su predviđene nagrade, poklon paketi, kao i specijalno iznenađenje.