magazin
0

U Domu mladih 1. novembra Halloween party i maskenbal

FENA
Halloween party i maskenbal uz party na kojem će uživati svi ljubitelji kvalitetne elektronske muzike bit će održani u petak, 1. novembra u sarajevskom Domu mladih.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od pet KM, za vrijeme i neposredno prije eventa.

Na partyju će nastupiti sarajevski DJ-evi Adi Garibaldi, Focho, Wedran i Atonic.

Adi Garibaldi je jedan od pionira afirmacije kulture elektronske muzike u BiH. Čovjek koji je imao priliku učiti od najboljih, prije svega Mr. C-a. Iza njega su desetine gostovanja po Evropi i regionu s popularnim imenima elektronske muzike.

DJ karijeru je počeo 2002. godine, kao rezident DJ u Central Caffeu, a prvi veliki uspjeh je bio njegov nastup 2007. godine kao warm up DJ na David Morales partyu.

Nakon toga uslijedili su nastupi sa velikim imenima elektronske muzike kao što su Tiesto, Terry Francis, John Acquaviva, DJ Sultan, CristianVarela, Funk D’Void, Marco Bailey, Outwork, Darren Price (Underworld), DJ Tarkan, Junior Jack, Kid Creme, Marshall Jefferson, Freemasons, Space DJz, Timo Maas, i mnogi drugi.

Svira unikatnu kombinaciju progressive, tech house i techno zvuka.

Priča o Atonicu započinje željom za potpunom stvaralačkom slobodom, bez granica, žanrova ili principa.

Atonic dolazi iz Sarajeva te je dugodišnji promotor elektronske scene kroz produkciju, radijske emisije, a odnedavno i pokretač portala Groove.ba koji ima cilj promovirati EDM scenu BiH na nivou koji to i zaslužuje.