magazin
0

Svečano otvoreno Coca-Cola selo Djeda Mraza

Klix.ba
U sklopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa sinoić je na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu svečano otvoreno Coca-Cola selo Djeda Mraza.

Nakon nastupa hora djece iz škole pjevanja BasicS, kojeg je predvodio Đorđe Jovančić, prisutnima se obratio direktor Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa Alis Brkić i komercijalni direktor Coca-Cola Hellenic BH Adnan Topić.

U ovom mini tematskom parku, smještenom pokraj centralne jelke na Marketu, se pored Coca-Cola kućice Djeda Mraza nalazi i Slatka kućica u kojoj se mogu kupiti ručno rađeni slatkiši i praznični paketići.

Kompletan prostor, koji zauzima nekoliko stotina kvadratnih metara i predstavlja istinsku atrakciju, bogato je dekorisan i osvijetljen prazničnom rasvjetom. Tu su postavljene i dvije Coca-Cola kugle za jelku promjera 2,5 metra, Coca-Cola boca visoka 3 metra, Coca-Cola klupa za poljupce, trodimenzionalne svijetleće figure šećernih kolačića...

Coca-Cola selo Djeda Mraza u narednih 34 dana će zasigurno biti omiljena destinacija najmlađih Sarajlija, ali i djece iz cijele BiH i regije.

U Coca-Cola kućici Djeda Mraza posjetitelje će svakog radnog dana od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat, dočekivati Coca-Cola Djeda Mraz sa svojim pomoćnikom – vilenjakom. Tu će biti i fotograf, koji će ovjekovječiti druženje mališana sa Djeda Mrazom i vilenjakom.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.