Potraga za anonimnom djevojkom
186

FOTO+VIDEO / Španjolka zaludjela svijet objavljivanjem grudi na blogu

Klix.ba
Inžinjerka i još uvijek anonimna blogerica, koja se predstavlja kao Alicia Young i kaže kako je iz Valencije, postala je pravi hit na internetu nakon što je na svom blogu objavila fotografije svojih grudi.

Zahvaljujući fotografijama obnaženih grudi, koje svakodnevno objavljuje na svom blogu koji je nazvala "Los Escotes de Alicia", ova 31-godišnjakinja bilježi neviđenu pažnju svjetskih medija.

Njene fotografije, piše britanski The Sun, pregledane su više od 2,7 miliona puta u posljednja dva mjeseca otkad blog postoji. Na fotografijama Aliciju možete vidjeti u raznim izdanjima i pozama, na mjestima od kuhinje do morske plaže.

Španski mediji su, navodno, već krenuli u potragu za ovom anonimnom blogericom za koju misle da je jedna od 250.000 britanskih iseljenika koji žive u regiji Valencije.

Alicia kaže kako je pisanje bloga počela iz šale.

"Ne radim ovo zbog novca. Sve je počelo kao šala u kojoj sada uživam", kazala je Alicia Young, inžinjerka i još uvijek anonimna blogerica koja je postala pravi hit na internetu nakon što je na svom blogu objavila fotografije obnaženih grudi.

Vezani članci