Showbiz
0

Zvijezde u humanitarnoj akciji

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Humanitarna zabava kojom UNICEF skuplja sredstva za siročad u Malaviju privukla je, prvenstveno zahvaljujući domaćici Madonni, kremu Hollywooda, no najviše pažnje privlačila je 13-godišnja Lourdes.

Djevojčica, naime, sve više liči na svoju slavnu majku, a mnogi joj, uz činjenicu da se od najmlađih dana nalazi pod svjetlima reflektora, predviđaju blistavu karijeru u šoubiznisu.

Gotovo četiri miliona dolara skupljena su na humanitarnoj večeri kojoj su prisustvovale najveće holivudske zvijezde, uključujući Madonnu koja je s kćerkom Lourdes dočekivala goste i brinula se "da se svi dobro zabavljaju". Na crvenom se tepihu pojavila Jennifer Lopez, koja bi svakog dana trebala roditi blizance, a prisutne je iznenadila Gwyneth Paltrow, koja inače izbjegava ovakva događanja i ne voli šetanja pred fotografima.

Dita Von Teese, Drew Barrymore, Nelly Furtado i Brooke Shields samo su neke od zvijezda koje su večer provele u ugodnom druženju, daleko od fotografa kojima pristup dvorani puno zvijezda nije bio dozvoljen. Zabavu su posjetila i dva slavna para - Katie Holmes i Tom Cruise te Demi Moore i Ashton Kutcher, koji su demantirali da su s kraljicom popa u svađi zbog odustajanja od kabale.

Za muziku na spektakularnoj večeri bili su zaduženi Alicia Keys, Timbaland i Rihanna, a komičar Chris Rock vodio je humanitarnu ceremoniju u kojoj su zvijezde "prodavale sebe" – bogati uzvanici nadmetali su se, između ostalog, za sat aerobika s Madonnom ili trening sa bejzbol zvijezdom Alexom Rodriguezom.