Kratke veze, trajna obilježja
0

Zvijezde koje su se pokajale zbog romantičnih tetovaža

Klix.ba
Kada bi neka holivudska veza trajala koliko i tetovaža to bi bilo pravo čudo, ali, iako nije tako, većinu zvijezda to ne spriječava da imena svojih drugih polovina trajno istetoviraju na svom tijelu.

Slijedi lista poznatih glumaca koji su se pokajali zbog svojih tetovaža.

Tom Arnold
Tom Arnold
Tom Arnold posljednji je priznao kako je romantična tetovaža koja je posvećena bivšoj ženi Roseannei Barr bila najgora stvar koju je ikada napravio.
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp je na ruci imao urezano "Winona zauvijek", u čast tadašnjoj djevojci Winoni Ryder, ali je nakon raskida zamijenio sloganom "Wino zauvijek".
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie također je poznata po svojim tetovažama koje je radila pa potom skidala. Na mjestu gdje se nalazilo ime njenog bivšeg muža Billyja Boba Thorntona, Jolie je istetovirala koordinate mjesta rođenja njene djece. Uklonila je i japanski simbol koji je imala kada je bila u vezi sa Johnnyjem Leeom Milerom.
Russell Brand
Russell Brand

Russell Brand najavio je da će skinuti tetovažu kao simbol njegovog 14-mjesečnog braka sa Katy Perry, kao što je nakon bračnih brodoloma sa Evom Longorijom učinio Tony Parker.

Avril Lavigne
Avril Lavigne
Avril Lavigne se nedavno zaručila sa frontmenom grupe Nickleback Chadom Kroegerom, ali još ima tetovažu s imenim bivšeg momka Brodyja Jennera na grudnom košu.
Eva Longoria
Eva Longoria
Eva Longoria imala je istetoviran datum vjenčanja sa suprugom Tonyjem Parkerom na zglobu ruke. Nakon razvoda 2010. godine počela je da ga prekriva šminkom.
Kathy Griffin (Foto: CB)
Kathy Griffin (Foto: CB)
Vjenčani prsten nije bio dovoljno dugotrajan za Kathy Griffin koja ga je odlučila istetovirati kada se udala za Mattyja Molinea. Razveli su se 2005. godine kada je i istetovirani prsten nestao.
Marc Anthony (Foto: CB)
Marc Anthony (Foto: CB)
Nakon što ga je Jennifer Lopez ostavila, jedna od uspomena koje je imao Marc Anthony bilo je njeno ime istetovirano na ručnom zglobu. No, uklonio ga je nekoliko mjeseci poslije.