Mršav i zapušten
0

Zvijezda fimova "Sam u kući" izgleda neprepoznatljivo

Sarajevo-x.com
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Nekada je bio uspješna, nestašna zvijezda filmova "Sam u kući". Međutim, Macaulay Culkin je sada 31-godišnji mršavi muškarac raščupane kose i zapuštene brade.

Culkina su fotografi snimili u New Yorku na ulici, a ličio je više na beskućnika nego na nekadašnju holivudsku zvijezdu koja obećava. S energetskim pićem u ruci pozdravljao je obožavatelje, bar one koji su ga uspjeli prepoznati.

Zaposlenik kluba West Village u New Yorku je rekao za magazin People da Macaulay često tu navraća, ali da ga je prethodne večeri nešto spriječilo pa nije mogao doći. Premda izgleda neuhranjeno i narušenog zdravlja, njegov glasnogovornik je ustvrdio da je Macaulay potpuno zdrav i da nema nikakvog razloga za zabrinutost.

Kako god, Macaulay više nije ni blizu nekadašnje zvijezde koja je tumačila lik Kevina McCallistera u 90-tim godinama. Nekada je bio najveća holivudska zvijezda među djecom koja su glumila u filmovima, zarađujući i po nekoliko miliona dolara na jednom projektu.

Nakon smrti sestre Dakote, koja je proginula u saobraćajnoj nesreći, i smrti polusestre Jennifer Adamson, koja se predozirala, Macaulayjeva karijera je krenula nizbrdo. Ubrzo nakon toga upleo se u finansijske peripetije s roditeljima Christopherom Culkinom i Patricijom Brentup, što je rezultiralo i sudskim sporovima.

Nakon godina odsustva s filmskog platna vratio se 2000. godine, međutim niti jedan od njegovih kasnijih filmova nije stekao takvu slavu kao "Sam u kući".

U 2004. godini je došao u sukob sa zakonom kada ga je policija zaustavila i u njegovom automobilu pronašla opojne droge. Oženio se glumicom Rachel Miner 1998. godine, ali su se razveli 2002, a dugo se zabavljao i sa Milom Kunis, prije nego su se razišli 2010.

Macaulay je bio jako blizak i sa Michaelom Jacksonom, a čak je i svjedočio u njegovu korist kada mu se sudilo za zlostavljanje djece.

Nedavno su se pojavile i informacije da će glumiti u britanskom filmu "Service Man", koji bi se trebao prikazivati u kinima naredne godine.