Italija
0

Zvijezda Avatara uživa u odmoru i djevojci

Sarajevo-x.com
Zvijezda filma "Avatar", Sam Worthington, u Italiji na Tirenskom moru odmara se sa svojom djevojkom, australskom modnom stilisticom Natalie Mark.

Tridesettrogodišnji australski glumac se na predivnoj obali Amalfi sunčao u društvu svoje atraktivne djevojke Natalie. Worthington vrlo često nije mogao odoljeti svojoj djevojci, pa se zaljubljeni par našao u relativno "vrućim" situacijama.

Sam jednostavno nije mogao skinuti pogled sa svoje zgodne djevojke koja je, obučena u crno-bijeli bikini, pokazala svoje lijepo tijelo.

Popularni glumac je u trenutku razmjenjivanja nježnosti legao na svoju djevojku, ali je zbog znatiželjne publike odlučio prekinuti s tim te skočiti sa terase i roniti u bistrim vodama Tirenskog mora.

Međutim, par nije bio dugo razdvojen, jer je Natalie ubrzo skočila u more za Samom.

Prije snimanja "Avatara", koji je nepoznatog Worthingtona učinio slavnim, glumac je rasprodao svu svoju imovinu te je živio u automobilu.

Sam je prizao da Natalie ima pozitivan uticaj na njega i da mu pomaže da "nogama ostane čvrsto na zemlji". On je početkom ove godine glumio u filmu "Clash of The Titans", a nedavno je završio snimanje filma britanskog režisera Matthewa Vaughna pod nazivom "The Debt". Film je zapravo triler čija je radnja bazirana na priči o nacističkom ratnom zločincu koji se pojavio u Ukrajini nakon 33 godine skrivanja.