Anketa
0

"Zločeste" zvijezde Britney i Paris bez božićnih poklona

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Rezultati E-Poll Market Research koji je proveo istraživanje među djecom, pokazali su da zvijezde poput Britney Spears i Paris Hilton nisu bile dobre tokom godine i da stoga neće dobiti poklone od Djeda Mraza. Za razliku od njih glumice Angelina Jolie i Miley Cyrus na vrhu su ljestvice "dobrih" slavnih ličnosti.

Sudeći prema razmišljanju djece, Britney Spears i Paris Hilton u svojim obješenim čarapama za Božić dobit će samo crni ugljen jer su bile "zločeste" tokom godine.

Istraživanje koje je proveo E-Poll Market Research sa 1.107 djece širom Sjedinjenih Američkih Država pokazalo je da Paris Hilton i Britney Spears možda privatno jesu uvjerene da su nečiji idoli, ali stvarna slika potpuno je drugačija, izvijestio je Associated Press.

Na pitanje koje su zvijezde tokom godine bile "zločeste" djeca su uglavnom odgovarala Paris, Britney i Lindsay Lohan. Iza njih našla se čak i Beyonce Knowles.

Na drugoj listi "dobrih" slavnih našle su se Angelina Jolie i zvijezda Disneya Hannah Montana koju glumi Miley Cyrus.

Djeca su ocijenila da ponašanje Britney Spears nije primjereno te da Djeda Mraz donosi poklone samo kada se "slušaju roditelji, ponaša se pristojno i bez izgreda". S druge strane, one koji se ponašaju snobovski i nekulturno Djeda Mraz zasigurno neće posjetiti - rekla su djeca.