Beyonce Knowles
0

"Želim da me pamte kao Sashu Fierce"

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Baš kao što je u jednoj epizodi serije "Seinfeld" George želio da ga svi zovu "T-Bone", tako bi i popularna pjevačica Beyonce Knowles željela da ostane poznata po novom imenu.

R&B muzičarka izdat će dupli album pod nazivom "I Am... Sasha Fierce" koji će se u SAD-u u prodaji pojaviti već 18. novembra.

"Postoji neko ko se pojavi kad je vrijeme da se radi i kad sam na sceni. Taj alter ego koji sam stvorila na neki način me štiti," istakla je bivša pjevačica grupe Destiny's Child u zvaničnoj izjavi koju prenosi Reuters.

"Sasha Fierce je zabavna, senszualnija, agresivnija, otvorenija i glamuroznija strana koja izađe na vidjelo kad radim i kad nastupam," objasnila je.

Amerikanka je pokrenula i MySpace stranicu na ime Sashe Fierce, gdje se "sretniku" nudi šansa da od pjevačice dobije masažu i poklon-vrećicu u vrijednosti od 500 dolara.

Da li će javnosti prihvatiti alter ego slavne Beyonce, pokazat će reakcije koje se očekuju ubrzo.

Album "I Am... Sasha Fierce" distribuirat će Columbia Records. Prethodni album ove pjevačice zvao se "B'Day" i označio je njen 25. rođendan 2006. godine. Singl "Irreplaceable" debitovao je na prvom mjestu američke top liste.