Showbiz
0

Zbog dijete Katie Holmes propustila dodjelu Oscara

Sarajevo-x.com
Mnogi su bili iznenađeni kada na svečanosti dodjele Oscara nisu vidjeli slavni par, Katie Holmes i Toma Cruisea. Kako pišu britanski mediji Katie je propustila ovaj događaj zbog toga što se osjećala veoma umorno s obzirom da se podrvrgla scijentološkoj dijeti.

Slavna glumica Katie Holmes se osjećala isuviše umornom zbog scijentolške dijete kojom želi očistiti organizam i pripremiti se za trudnoću, te su radi toga njen suprug Tom Cruise i ona propustili ovogodišnju svečanost dodjele Oscara.

Kako britanski mediji saznaju iz neimenovanog izvora Tom podržava svoju suprugu i pomaže joj da istraje, jer oboje žele da njihovo drugo dijete bude začeto onako kako to propisuje scijentologija.

""Katie je na odličnom putu da u potpunosti očisti tijelo od štetnih materija, no ta dijeta je ponekad iscrpljuje i čini letargičnom", kazao je izvor blizak slavnom paru.

Supruga Toma Cruisea se koristi i savjetima iz knjige Scientology Second Dynamic koja je prepuna savjeta o začeću, trudnoći i odnosima u braku.

Tomova je ideja bila da se Katie podvrgne detoksikacjskoj dijeti koju propagira scijentološka vjera.

Cilj dijete je očistiti organizam od svih toksina i pripremiti ga za trudnoću uz pomoć posebne procedure pročišćavanja.