Parker nije oduševljen
0

FOTO / Zavodljiva Eva Longoria bodrila Davida Beckhama

Sarajevo-x.com
Glumica Eva Longoria i njen muž, košarkaški as Tony Parker, bodrili su svog prijatelja Davida Beckhama na utakmici između njegovog "LA Galaxyja" i "New York Red Bullsa", koja je odigrana u nedjelju.
Seksi Longoriju na malim ekranima možemo gledati u ulozi zavodnice u seriji "Očajne kućanice", a glumica je pokazala da ni u stvarnom životu nije daleko od takvog ponašanja.

Tokom utakmice Eva se potrudila da Beckham primijeti njeno prisustvo. Dok je stajala u loži stadiona, Longoria je mahala Davidu koji je sjedio pored terena.

I dok je bivši kapiten engleske reprezentacije bio oduševljen podrškom lijepe glumice, čini se da njeno raspoloženje nije dijelio Parker, piše "Daily Mail".

Osim pružanja podrške Beckhamu, Longoria se voli družiti i sa njegovom suprugom Victorijom, sa kojom je postala prijateljica nakon njihovog preseljenja u Los Angeles.

"Naši muževi su sportisti i mnogo putuju, pa je Victorija imala odlične savjete kako da se nosim s tim. Ona je također divna majka", rekla je slavna glumica, koja je nedavno boravila u susjednoj Hrvatskoj.