Treba joj stan za odjeću
0

Zavirite u garderober "sirote" Tamare Ecclestone

Sarajevo-x.com
Tamara Ecclestone ima doslovno sve što poželi. Nedavno su britanski mediji posjetili njen dom u kojem im je pokazala svoj garderober. U svojoj pozamašnoj kolekciji ima 100 pari luksuznih Christian Louboutin cipela, 15 pari popularnih Uggsica, 20 pari patika i mnogo drugih odijevnih predmeta.
Dok pokazuje svoje bogatstvo Tamara ističe da je ona model i televizijska voditeljica i da nije samo tatina bogatašica. Bogatstvo njenog oca Berniea, vlasnika Formule 1, procjenjeno je na 2,5 milijarde funti, prenosi Daily Mail.

Britanski mediji nazivaju Tamaru "Sirota mala bogatašica" i ona to i potvđuje pokazujući svoj garderober koji bi mnogi zamijenili za stan. U svojoj kolekciji ima bezbroj dizajnerskih torbica i dizajnerskih haljina od kojih svaka vrijedi po 1.000 funti. Svake njene Christian Louboutin cipele vrijede 600 funti što znači da je samo na ovaj brend potrošila 60.000 funti. Uggsice i ostala obuća koštaju oko 5.000 funti. Ona posjeduje i 20 Hermes Birkin torbi, a svaka košta najmanje 5.000 funti. Njenu kolekciju popunjavaju i torbice kolekcije Alexandera McQueena.

Tamara tvrdi da ju je sramota što je i gostinsku sobu pretvorila u garderober. Toliko ju je sramota da je nekoliko novinara iz raznih časopisa imalo slobodnu turu po njenom ormaru.

Također je dodala da šalju puno odjeće rodbini u Hrvatskoj i da je njena mama užasnuta količinom novca koji njena mezimica troši na garderobu.