Želi pozirati gola
0

Zatvorska kazna za Lindsay Lohan odgođena zbog Playboyja

Sarajevo-x.com
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Zatvorska kazna za američku glumicu Lindsay Lohan je odgođena zbog toga što ona namjerava pozirati gola za magazin Playboy.

Lindsay je osuđena na 30 dana zatvorske kazne tokom saslušanja koje je održano u srijedu u Los Angelesu. Kazna je uslijedila nakon što je kontroverzna glumica prekršila uslovnu kaznu.

Dvadesetpetogodišnjakinja je priznala da nije uspjela izvršiti sudsko naređenje o društveno korisnom radu. Ta kazna joj je dodijeljena zbog krađe ogrlice u januaru.

Sutkinja Stephanie Sautner je Lohanovoj odredila rok do 9. novembra da obavi planirano poziranje za Playboy, nakon čega se treba predati i odslužiti kaznu, piše TMZ.

Lindsay treba pozirati za Playboy ove sedmice ili će prekršiti ugovor vrijedan milion dolara. Ona će najvjerovatnije odslužiti samo šest dana zatvorske kazne, a neki kažu da će biti slobodna i prije nego presvuče odjeću.

Osim toga, Lindsay mora odslužiti već određenu kaznu koja se tiče društveno korisnog rada te pohađati psihoterapijske seanse. Krajni rok za to je 29. mart 2012. godine. Ukoliko to ne učini, glumica može biti osuđena na 270 dana iza rešetaka.